Få den rette hjælp til dit kæledyr hos din dyrlæge i København

17 oktober 2019 admin

Alle, som på et tidspunkt har haft et kæledyr, vil vide, at man som menneske knytter sig stærkt til sin firbenede ven. Derfor er det også vigtigt, at man som dyre ejer tager sit ansvar alvorligt, og sørger for at dyret har det godt. Dette indebærer selvfølgelig at fodre dyret korrekt, give det masser af omsorg, leg og stimulation – og så vælge den rette dyrlæge.

En dyrlæge er for dyret hvad din praktiserende læge er for dig: En sundheds faglig person, som har fingeren på pulsen hvad angår din sundheds tilstand, og som kan hjælpe, når du er syg. Det er vigtigt, at dyret kan have tillid til dyrlægen, og at du derfor ikke udelukkende besøger ham eller hende, når dyret har det dårligt.

Et kæledyr som for eksempel en hund eller en kat bør tilses af dyrlægen mindst en gang om året. Her vil dyret modtage sine vaccinationer, og samtidig få udført et sundheds tjek. De fleste hunde og katte kan også have behov for en tandrensning i ny og næ, lige som dyrlægen kan anbefale visse typer foder eller kost tilskud, baseret på dyrets tilstand. Dyr har, lige som mennesker, varierende behov livet igennem – og din dyrlæge kan hjælpe dig med at imødekomme disse.

Fasanvejens Dyreklinik – Dyreklinik i København

Er du bosiddende i København, kan du med fordel vælge den centralt beliggende dyrlæge klinik Fasanvejens Dyreklinik. Hos Fasanvejens Dyreklinik finder du kompetent og veluddannet personale i form af dyrlæger, veterinær sygeplejersker og klinik assistenter, som lever og ånder for dyrenes ve og vel. Klinikken råder over såvel nyt og moderne røntgen udstyr som over top of the line klinisk og kirurgisk udstyr.

Du kan, med andre ord, forvente intet mindre end en superb behandling, som kommer hele vejen rundt, når du overlader dit kæledyr i hænderne på Fasanvejens Dyreklinik. Du kan få mere information på fasanvejensdyreklinik.dk

Flere Nyheder