Find den bedste kattepension i Nordsjælland

04 september 2020 Astrid Pedersen

Hvis du står og skal af sted på ferie – måske i flere uger – er det en god idé at finde på en løsning i forhold til dine firbenede venner.

Mange hunde ejer vælger at tage vovsen med på ferien hvilket i mange tilfælde kan være sjovt og hyggeligt for alle parter. Det forholder sig dog en del anderledes med katte. Det er de færreste katte som ligefrem nyder at tilbagelægge store afstande i bil. Katte vil ikke finde det spændende og underholdende at udforske nye steder på samme måde som en hund.

Generelt har katte det allerbedst med at være i trygge omgivelser hvor de ikke skal tage stilling til alt for mange nye ting på én gang. Og derfor bør du lade katten blive hjemme når du rejser på ferie.

Hvad stiller jeg op med katten under ferien?

Er du blot væk i et par dage vil din kat sandsynligvis sagtens kunne klare sig med en står skål mad og adgang til rigeligt vand. En udekat med kattelem vil sandsynligvis ikke lægge mærke til at du er væk i et par dage. Har du indekat er det bedst hvis en ven eller en nabo kan kigge forbi og lege eller kæle lidt med katten i løbet af den tid du er væk, og se til at bakken er tømt.

Skal du være væk i længere tid kan du vælge at placere katten i en kattepension. Her kan du være sikker på at der er opsyn med din kat, og at den får mad, vand og opmærksomhed i de mængder den har brug for.

Hvor finder jeg den bedste kattepension i Ganløse?

Egedal Kattepension er en kattepension med beliggenhed i Stenløse – tæt på Egedal, Ganløse, Frederikssund, Ølstykke og Slangerup. Du kan læse mere om Egedal Kattepension på kattepensionens hjemmeside egedalkattepension.dk

Flere Nyheder