Find den rette størrelse hundebur til din bil

07 december 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal hele familien på camping eller sommerhus ferie til sommer – og skal jeres trofaste hund ikke lades alene tilbage? Så er det nu I skal påbegynde forberedelserne.

Det er nemlig ikke alle hunde som er lige glade for at køre i bil. Derfor er det en god idé at vænne Vovse til at blive transporteret over længere strækninger i den firhjulede.

I kan for eksempel tage en tur i skoven i løbet af weekenden, eller køre til stranden hvor hunde i denne sæson må færdes frit – eller I kan tage hunden med på dagsudflugt for at besøge venner eller familie. Og til det formål har i brug for et solidt og sikkert hundebur til bilen.

Hvorfor er det nødvendigt at købe et hundebur?

Måske synes du ikke at det er nødvendigt med et hundebur, men vil foretrække at lære hunden hvordan man sidder pænt på forsædet af bilen eller ligger roligt på bagsædet. Dette er dog langt fra nogen god idé.

image

Hvis først hunden er vænnet til at sidde i kabinen kan det være rigtig svært at lære den at sidde i et bur. Og den eneste forsvarlige måde hvorpå man kan transportere en hund i en bil er i et solidt hundebur, placeret bagest i bilen.

En løs hund i kabinen kan nemlig komme til at udgøre en alvorlig fare for såvel sig selv som for passagerer og chauffør. Selv ved lave hastigheder vil et sammenstød eller en opbremsning forårsage at hunden bliver slynget fremad med stor kraft. Og så er det ikke sikkert at hverken passager, chauffør eller hund slipper helskindet fra situationen.

Find et godkendt hundebur online

Den gode nyhed er at et godt hundebur ikke behøver at koste det hvide ud af øjnene. Du kan finde et stort udvalg af billige hundebur i høj kvalitet på https://www.billige-hundebur.com/ 

Flere Nyheder